Gevulde paprika’s

Gevulde paprika’s:

Ingrediënten:                                                                                                                       

  • 70 gr. chapelure
  • 150 gr. Parmigiano Kaas
  • 600 gr. Gemengd gehakt  (varkens runds)
  • 2 eieren
  • Peper en zout
  • 2 rode paprika’s:

Bereiding:                                                                                                                              Verwarm de oven voor tot 180 °C.

Meng het gehakt met de met de chapelure en de kaas.

Voeg er de eieren aan toe. Kruid met peper en zout.

Halveer de paprika’s in de lengte. Snijd het steeltje middendoor. Verwijder zaden en lijsten.

Als de paprika’s niet mooi blijven staan, snijd je een stukje van de onderkant. Maak 4 grote bollen van het gehakt en vul er de paprika’s mee op. Leg ze in een ovenschaal en bestrooi ze royaal met de opzij gehouden chapelure en kaas.
Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.

paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *