Gevulde kipfilet met spinazie en ricotta geparfumeerd met truffel

Ingrediënten:

  • 4 kipfilets
  • 125 gr ricotta
  • 300 gr spinazie
  • Zout en peper
  • 4 sneetjes Jonge Kaas
  • Olijfolie

Bereiding:

Maak een diepe verticale sneetjes in elke kipfilet zonder de filets helemaal door te snijden env doe ze vervolgens open. Zorg er zeker voor dat je de filets niet zo ver opensnijdt dat je  stukken hebt. Kruid de filets aan binnen en aan de buitenkant, maar gebruik niet te veel zout.

Verkruimel de ricotta in een kom en meng de fijngesneden spinazie en het zout en de peper eronder. Kruid goed met peper en zout en doe er truffelpasta bij.

Verdeel de spinazievulling over de vier kipfilets. Leg er telkens een plakje jonge kaas op zodat de spinaziemengeling afgedekt is.

Leg de kipfilets in een braadslede en bak ze in de oven aan 180

 

14753695_10208516706770063_5503439279894095439_o 14853121_10208515930510657_6593341018257806293_o 14753817_10208516120915417_828522606305338917_o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *